Rekisteriseloste


REKISTERINPITÄJÄ

Next Print Oy (Y-tunnus: 0679871-1)
Ormusmäentie 4
00700 Helsinki

VERKKOPALVELUN NIMI
kalenlenterikauppa.eu, jatkossa Kalenterikauppa

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jari Ihanainen
Puhelin +358 400 500 418
Sähköposti jari.ihanainen@nextprint.fi

REKISTERIN NIMI

Kalenterikauppa asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Kalenterikaupan asiakkaaksi tai ostanut Kalenterikaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Kalenterikaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen.
Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Kalenterikaupan toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kalenterikaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Kalenterikaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä.
Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin.
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Yrityksen nimi
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Kalenterikaupan käytössä, paitsi Kalenterikaupan käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.
Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Kalenterikaupan ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.
Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Kalenterikaupan tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

REKISTERITIETOJEN TARKISTUS

Asiakkalla pystyy tarkistamaan hänestä tallennetut rekisteritiedot tilausjärjestelmän "oma tili" toiminnon kautta tai sitten pyydettäessä sähköpostitse rekisterin hoitajalta.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Kalenterikaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.
Rekisteri sijaitsee Kalenterikaupan salasanasuojatulla palvelimella.